Tuesday, October 19, 2010

Plute Cralusso

Pluta Cralusso Bolo


Plută destinată pescuitului pe râuri, atunci când se folosesc lansete bologneze. Designul specific al acestui model vă permite blocarea monturii în curent, fără ca linia să fie adusă spre mal. Puteţi varia viteza de curgere a liniei cu uşurinţă, astfel încât să puteţi conduce pluta exact peste zona nădită.

Pluta Cralusso Bubble

Plută destinat pescuitului pe râu, pentru pescuitul cu rubeziana, fiind ideală pentru prezentarea momelii cu aceeaşi viteză cu a curentului apei. Modelul Bubble a fost introdus cu ocazia Campionatului European din 2005 din Slovacia.

Pluta Cralusso Torpedo


Plută cu o formă hidrodinamică dezvoltată de Cralusso, a cărei corp nu este ridicat din apă atunci când se reţine linia. Această plută este destinată utilizării la pescuitul cu rubeziană şi este ideală pentru ape curgătoare cu curent mediu sau puternic, atunci când doriţi blocarea momelii pe fundul apei. Este atât de reuşită încât în foarte scurt timp a devenit cea mai folosită plută pe apă curgătoare, printre adepţii ei numărându-se inclusiv numeroşi competitori de nivel mondial.

Iată câteva comentarii legate de Torpedo:

Alan Scotthorne: „Cea mai bună plută pe care am folosit-o vreodată”, Angling Times, 10 mai 2005.

Bob Nudd: „Va adăuga noi perspective pescuitului cu rubeziana”, Angling Times, 31 mai 2005

Pluta Cralusso Szorf


O plută special proiectată pentru pescuitul în ape curgătoare, cu lansetă match sau bologneză, caracteristica principală a ei fiind faptul că se poate bloca montura în curent, fără ca pluta să fie adusă spre mal. Direcţia de avansare a plutei şi viteza de deplasare (inclusiv în amonte) se pot regla cu cea mai mare precizie, oferind o prezentare perfectă a momelii în curent. Excelent pentru pescuitul peştilor paşnici în ape curgătoare cu un curent mediu sau puternic, Surf se poate folosi şi la pescuitul răpitorilor pe ape stătătoare, atunci când doriţi prezentarea momelii vii de-a lungul malului.

Pluta Cralusso Golf Carbon

Suprafaţa special profilată a acestui model reduce efectul de tensiune superficială, făcând-o alegerea ideală pentru pescuitul în ape curgătoare sau chiar stătătoare.

Pluta Cralusso


Wagglerele UFO sunt ataşate la linie în mod tradiţional, dar conţin şi ele o serie de elemente inovative.

Corpul din poliuretan este foarte rezistent la lovituri şi nu absoarbe apă. UFO este un model foarte versatil, găsindu-şi întrebuinţare atât pentru pescarii de agrement cât şi pentru cei de competiţie.

Datorită versatilităţii şi adaptabilităţii sistemului de antene, 20 de vârfuri diferite Cralusso pot fi adapate acestei plute. Fiecare plută vine însoţită de trei antene.

Tija plutei este făcută dintr-un material transparent care este foarte rezistent şi care rămâne drept.

Sistemul de calibrare permite ajustări rapide, cu precizie de 0,05 g. Nu vedeţi foarte bine antena plutei la distanţă mare? În loc să luaţi de pe fir o alică de 0,1 g, mai bine modificaţi poziţia tijei în corpul wagglerului cu două gradaţii. Invers dacă nu vedeţi trăsăturile.

Aerodinamica acestei plute este îmbunătăţită de profilul gen „minge de golf” a corpului wagglerului, profil care are ca scop reducerea rezistenţei la frecarea cu aerul în timpul zborului, mărind şi stabilitatea plutei.

Pluta Cralusso Rocket

Modelul Rockete a fost proiectat pentru lanseuri lungi, drepte şi precise. Acest model are caracteristici unice care îi permit să zboare mult mai bine decât wagglerele tradiţionale, chiar şi decât cele dotate cu aripioare de direcţionare.

Elementul determinant al modelului Rockete este sistemul special de conectare la fir. Acesta asigură poziţia optimă a plutei în timpul lanseului şi zborului, „conducând” instalaţia, fapt care permite atingerea unei distanţe maxime, cu o precizie uimitoare. Pentru a elimina posibilitatea ca montura sa se încurce, este indicat ca înainte aceasta să atingă apa să frânaţi puţin montura, pentru a se putea etala în mod corespunzător.

Datorită versatilităţii şi adaptabilităţii sistemului de antene, 20 de vârfuri diferite Cralusso pot fi adaptate acestei plute. Fiecare plută vine însoţită de trei antene.

Tija plutei este făcută dintr-un material transparent care este foarte rezistent şi care rămâne drept.

Aerodinamica acestei plute este îmbunătăţită de profilul gen „minge de golf” a corpului wagglerului, profil care are ca scop reducerea rezistenţei la frecarea cu aerul în timpul zborului, mărind şi stabilitatea plutei.

Pluta Cralusso Rocket Light

Acest model are nişte abilităţi de zbor deosebite. Datorită sistemului specific de ataşare la fir, câştigaţi între 20 şi 30% în distanţă faţă de modele tradiţionale de wagglere.

Corpul plutei este construit dintr-un material plastic foarte rezistent, fiind destinat utilizării îndelungate fără să existe pericolul de a se îndoi sau a se rupe. Această plută este ideală pentru multe tipuri de pescuit, fiind recomandată în principal în ape mici şi / sau curate.